+36703874851 | aruhaz@egeszenjol.hu | Ingyenes kiszállítás Csomagokra és 30,000 Ft feletti vásárlásra!

A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelések még aznap feladásra kerülnek.

+36703874851 | aruhaz@egeszenjol.hu | Ingyenes kiszállítás Csomagokra és 30,000 Ft feletti vásárlásra!

A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelések még aznap feladásra kerülnek.

Zajic Italpor rizsliszttel_400 g

Nincs raktáron
Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé, tartalmasabbá teszi azokat.

Elkészítése:
Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 6 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. ( Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.) Egy csészényi kakaó, kávé vagy tea ízesítésére használjon 2-3 kiskanál italport.


Tárolás:
Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.


Felhasználás:
A legtöbb ételreceptben alkalmazható, kiválthatja vele az állati eredetű tejet. Kombinálva gabonafélékkel müzliben vagy gabonapelyhekkel ideális, tápláló ízletes reggeliként, de akár egy könnyű vacsoraként is. Használhatja főtt vagy sült ételekben, pudingok, palacsinták, főtt krémek, sütemények, levesek, szószok készítésére. A termék kitűnően oldódik teában, kávéban, kakaóban és ízletesebbé

Gyártó
Zajic
Terméktípus
italpor
1 035 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kedvezménye ennél a terméknél, melyet akár a következő vásárlásánál fel is használhat: 21 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről